Over ons

Hondenpension Asten

Wilt u uw trouwe viervoeter niet de hele dag alleen thuislaten als u aan het werk bent? Gaat u op vakantie of een weekendje weg?

Wij bieden een gezellig, diervriendelijk verblijf voor uw hond in onze dagopvang of pension. Wij verzorgen uw hond vakkundig, met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht. Door onze kleinschaligheid hebben wij de tijd en aandacht om individueel met uw hond bezig te zijn. Wij houden rekening met eventuele speciale wensen of afwijkende verzorging. Natuurlijk houden we ook in de gaten of het klikt met de soortgenoten.

Wie zijn wij

Even voorstellen

Hondenpension Asten wordt gerund door Talitha Peters en Raimondo de Groot. Vanuit onze passie willen we elke hond die bij ons verblijft een heerlijke tijd bezorgen. Wij wonen bij het pension en door de kleinschaligheid doen we alles zelf, uw hond ziet dus steeds dezelfde vertrouwde gezichten.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Ook voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×