Onze gezellige

Dagopvang

Gaat u werken en vindt u het niet fijn de hond lang alleen te laten of heeft u een leuk dagje uit gepland maar de hond kan niet mee? Breng uw hond dan bij ons op de dagopvang.

Ook voor dagopvang kunt u uw hond bij ons brengen. Gaat u werken en vindt u het niet fijn de hond lang alleen te laten, of heeft u een leuk dagje uit gepland maar de hond kan niet mee of u gunt uw hond gewoon een dagje rennen en ravotten met andere soortgenoten. Breng uw hond dan bij ons op dagopvang.

Maak een afspraak

Wat kan uw hond verwachten?

  • Een gezellig dagje uit met vriendjes
  • Een heerlijke speelweide om te ravotten
  • Ingeënte en ontwormde speelmaatjes

Hoe werkt de dagopvang voor uw hond?

Ook voor dagopvang van uw hond kunt u bij ons terecht. Om zoveel mogelijk rust in de verblijven te bewaren, werken wij met breng- en haaltijden voor de dagopvang. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom hondenpension asten?

Onze vier voordelen

In het prachtige landschap, de ruimtelijke omgeving en ons nieuw gebouwde hondenpension, creëren wij het thuisgevoel voor uw hond.
logo

Comfortabel

in de kennel
logo

Huiskamergevoel

voor uw hond
logo

Fijne speelweide

om te kunnen spelen
logo

Alle rassen welkom

van groot tot klein

Kom eens langs

Wij zijn gevestigd in Asten

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Ook voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×