Wat zeggen ze over ons?

Onze reviews

Bedrijfsnaam

Top pension

Onze hond Katy is angstig voor andere honden en bang voor mensen. Ze heeft een rugzakje.
Na een nare ervaring bij een ander pension, zijn we via internet bij hondenpension Asten uitgekomen. Spannend om de eerste keer Katy naar toe te brengen.
Maar wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb. Talitha en Raimondo gaan zo liefdevol met de honden om. Dat zelfs Katy ook thuis steeds meer naar honden toe durft te gaan. En ze Inmiddels ook helemaal gek is van Talitha en Raimondo.
Ze sturen ook regelmatig berichtjes en foto’s hoe het met haar gaat. Echt helemaal top. En op Facebook staan ook veel foto’s.
Al met al een top pension met mensen die met veel liefde en passie voor de dieren zorgen.

Bedrijfsnaam

Topadres, zeer betrouwbaar

Mijn hond Codi was opeens niet meer welkom bij zijn vorige opvang adres omdat hij over de hekken klom. Via een collega van mijn broer kwam ik bij Hondenpension Asten terecht. Mond op mond reclame, zeker van een goede bekende of familie, is de beste reclame die er is! Inmiddels kan ik dit adres uit eigen ervaring ten zeerste aanbevelen. Het feit dat Codi op het moment dat ik bijna bij het pension ben, enthousiast en wild achterin de auto op en neer begint te draaien, zegt alles.

Bedrijfsnaam

Vriendelijk, persoonlijk en liefde voor de hond.

Onze Duitse Dog Luggi is hier kind aan huis, via facebook regelmatig leuke foto’s. Hij is altijd fris als hij weer naar huis mag maar blijft graag bij Talitha en Raimondo in de buurt om ff lekker te knuffelen. Wij hebben niet de makkelijkste hond door zijn omvang (85 kg) en omdat het nog een echte reu is (niet dominant) maar hier is hij helemaal op zijn plek, lekker spelen met andere honden en zich heerlijk uitleven. Echte vertrouwd adres. Zeker een aanrader.

Bedrijfsnaam

KYON

Kyon is al verschillende keren bij jullie op vakantie geweest en wij vinden het toppie bij jullie.
Wij zelf kunnen ook met een gerust hart op vakantie gaan aangezien we weten dat hij bij jullie in goede handen is.
Top hondenpension…..zeer zuiver…..nieuw….met mooie uitloop ruimte buiten..
Fijne beheerders.
Je kan niets beters wensen en bevelen het bij al onze honden vrienden aan.
Top locatie.

Bedrijfsnaam

Super opvang!

Onze honden zijn inmiddels al een aantal keer bij hondenpension Asten verbleven en wij zijn hier enorm tevreden over! We hebben de honden nog nooit zo blij terug gehad na verblijf in een opvang. De honden hebben hier ruime kennels waaraan een buitenverblijf verbonden is zodat ze ook lekker naar buiten kunnen als ze willen. Ook mogen ze mee naar de speelweide waar ze heerlijk samen kunnen spelen in het zand. Kortom: de honden hebben het heel erg fijn en worden goed verzorgd!

Bedrijfsnaam

Fijn!

Een fijne opvang waar zowel baas als hond warm onthaalt worden. Met een gerust hart durven wij op vakantie te gaan en onze 2 boerboels Saartje & Gaea achter te laten. Fijne ruimtes waar de honden verblijven en genoeg speel mogelijkheden. Onze honden breng ik nergens anders meer heen!

Bedrijfsnaam

In hele goede handen!

Altijd spannend om je hond voor het eerst aan iemand anders toe te vertrouwen. Tijdens ons bezoekje/kennismaking voelde ik meteen dat het helemaal goed ging komen en dat onze hond Blais het helemaal naar zijn zin zou gaan hebben. En dat was ook zo, wat heeft hij een super fijn verblijf gehad.
Als het aan Blais lag was hij nog wat langer gebleven 😉
Mooi en net pension van 2 hele lieve en zorgelijke mensen.

Bedrijfsnaam

Bowie een supertijd gehad!!

Bowie is hier voor 2,5 week lekker op vakantie geweest, we werden door FB en soms een appje netjes op de hoogte gebracht hoe het allemaal ging en met natuurlijk leuke foto’s ……….hij kan niet wachten tot wij weer op vakantie gaan, want dan mag hij weer 🐶

Bedrijfsnaam

Bedankt voor de goede zorgen

Onze hond is 2 weken bij jullie geweest. Hij heeft het altijd super naar zijn zin, maar dat kan ook niet anders op zo’n toplocatie en mooie ruime kennels, met zelfs de mogelijkheid om naar buiten te gaan.
Talitha en Raimondo super bedankt voor de goede zorgen en tot snel.

Bedrijfsnaam

Helemaal ontzorgd

We hebben onze Timper ruim 5 weken met een gerust hart aan jullie toevertrouwd, in jullie geweldig mooi pension op een ideale locatie en met alle faciliteiten. Het was ook fijn dat we hem tussendoor nog es konden ophalen, heel veel dank voor jullie goede zorgen en flexibiliteit. Als we weer opvang nodig hebben komen we heel graag terug!

Bedrijfsnaam

Vakantie voor jezelf, ook vakantie voor je hond.

Zeer klantvriendelijke eigenaren die ook nog eens super lief zijn voor je hond.
Onze hond is er een week geweest prima bevallen.
Op een prachtige locatie waar de hond werkelijk niets te kort komt.
Prachtige binnen en buiten verblijven, met heel veel ruimte.
Echt een aanrader, Raimondo en Talitha bedankt.

Bedrijfsnaam

Zeer tevreden!

Na een wat minder leuke ervaring met een ander honden pension, bracht ik Moskou en Tessa met het volste vertrouwen bij jullie. En dat vertrouwen bleek gegrond. Super hoe jullie voor ze gezorgd hebben. Ze zagen er bij ophalen heel goed uit, fijne geborsteld, vrolijk en blij. Wat hebben ze genoten van de fijne zandbak en jullie prachtige honden verblijf. Groot, schoon, professioneel opgezet en niet te grootschalig. Alle ruimte voor goede zorg voor de honden onder jullie hoeden. Top! Moskou en Tessa komen graag nog eens logeren. En ik zal jullie zeker aanbevelen. Heel erg bedankt! Groetjes Brenda en Maurice

Bedrijfsnaam

Voor honden groot en klein, makkelijk of met speciale wensen

Een review over verblijf van onze honden kan ik niet schrijven, die blijven altijd thuis. Maar wel over de bevlogenheid, gedegen voorbereiding en professionele aanpak van het gloednieuwe honden pension van Talitha en Raimondo in een natuurlijke omgeving van Asten: Alleen het beste is goed genoeg en ik kan Hondenpension Asten dan ook van harte aanbevelen!

Bedrijfsnaam

toplocatie

omdat we in een crisis situatie zaten hebben we met spoed gezocht naar een goed pension om Blacky even onder te brengen. en dat is gelukt. wat een fantastische locatie om hier je lieve huisdier onder te brengen. leuke eigenaren met een groot hart voor de honden. ik was diep onder de indruk van de verblijven. schoon, groot maar niet te grootschalig. een fantastisch pension. lieve mensen, bedankt voor de goeie zorg en ik ga jullie zeker aanprijzen bij iedereen die een hond heeft en een pension zoekt. ga zo door. jullie zijn ontzettend goed bezig. nogmaals bedankt. groetjes gerrit, monique en dennis.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Ook voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×