Bekijk onze

Kennels

In ons hondenpension verblijft uw hond in een kennel met een binnen- en buitenverblijf. Of in een zeer ruime binnenkennel.

Onze kennels zijn ruim opgezet en voorzien van vloerverwarming, zodat de honden er in de koudere maanden lekker warmpjes bij liggen. In de zomermaanden hebben we de mogelijkheid de vloer te koelen. Er is veel daglicht en voldoende ventilatie aanwezig.

Maak een afspraak

Wij gebruiken eigen

Manden & dekens

Wij gebruiken onze eigen manden en dekens, wilt u toch een eigen deken of speeltje meebrengen, dan moet u er rekening mee houden dat zoiets tijdens een speelpartij kapot kan gaan. Het spreekt voor zich dat het meebrengen van uw spullen geheel op eigen risico gebeurt.

Waarom hondenpension asten?

Onze vier voordelen

In het prachtige landschap, de ruimtelijke omgeving en ons nieuw gebouwde hondenpension, creëren wij het thuisgevoel voor uw hond.
logo

Comfortabel

in de kennel
logo

Huiskamergevoel

voor uw hond
logo

Fijne speelweide

om te kunnen spelen
logo

Alle rassen welkom

van groot tot klein

Kom eens langs

Wij zijn gevestigd in Asten

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Ook voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×