Bekijk ons

Hondenpension

Wilt u uw trouwe viervoeter niet de hele dag alleen thuislaten, gaat u op vakantie of een weekendje weg? Wij bieden een gezellig, diervriendelijk verblijf voor uw hond in ons pension.

Wij verzorgen uw hond vakkundig, met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht. Door onze kleinschaligheid hebben wij de tijd en aandacht om individueel met uw hond bezig te zijn. Uw trouwe viervoeter krijgt alle aandacht en wij houden rekening met eventuele speciale wensen of afwijkende verzorging. Natuurlijk houden we ook in de gaten of het klikt met de soortgenoten.

Maak een afspraak

Wat kan uw hond verwachten?

  • Een comfortabel verblijf in één van de zeer ruime kennels
  • Een heerlijke speelweide om te ravotten
  • Ingeënte en ontwormde speelmaatjes
  • Compleet droogvoer van Mera EXKLUSIV

U op vakantie

Uw hond ook op vakantie

Met een gerust hart op vakantie gaan gaat alleen wanneer uw hond in goede handen is. Door een 5-sterren verzorging en persoonlijke aandacht bezorgen wij ook uw hond het vakantiegevoel. Bij ons krijgt uw hond een compleet droogvoer (Mera EXKLUSIV), maar neemt u liever eigen voer mee dan is dat voor ons geen probleem. Elke voeding krijgt uw hond uit een schone voerbak en er is altijd vers drinkwater beschikbaar. Wij verzorgen uw hond naar uw wensen.

Waarom hondenpension asten?

Onze vier voordelen

In het prachtige landschap, de ruimtelijke omgeving en ons nieuw gebouwde hondenpension, creëren wij het thuisgevoel voor uw hond.
logo

Comfortabel

in de kennel
logo

Huiskamergevoel

voor uw hond
logo

Fijne speelweide

om te kunnen spelen
logo

Alle rassen welkom

van groot tot klein

Kom eens langs

Wij zijn gevestigd in Asten

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Ook voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×